Аркона
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Аркона

Добре дошли в земите на клан Аркона!

ИндексPortal**ГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Момче елфче си търси другарче!

Go down 
+6
Gorn
Мефегор
Еовин
Витяслав
Ellilar
Slawulf
10 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
АвторСъобщение
Shaya
Стрелец
Shaya

Брой мнения : 208
Registration date : 14.06.2011

Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeСря Юни 22, 2011 9:35 pm

Ако си го тренирал ти, предполагам, че вече е на висота в тренировката с...мечове :Д
Върнете се в началото Go down
Gorn
Горско дете
Gorn

Брой мнения : 152
Registration date : 28.12.2010

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeСря Юни 22, 2011 9:40 pm

Оле Алзегоре не ме искаш ли, засегнат съм, избра момиче пред мен и моя истински меч, а не меч от некви магии дет я се появе я не. Пък ако се появи може да исчезне ама моя... моя е постоянен и твърд а относно лвл моя меч е на по горен от този на Shaya щото колкото съм боравил с него, охооо. Ама твои избор предложението ми важи още ако ме искаш Embarassed Embarassed
Еугор
Дете на Гората
Еугор

Брой мнения : 495
Registration date : 10.11.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeСря Юни 22, 2011 9:49 pm

Недей споменава Shaya защото ще пристигне бързо от Пловдив Smile
Gorn
Горско дете
Gorn

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeСря Юни 22, 2011 9:51 pm

Няма обещавам. ама Алзегоре няма ли да си промениж решението.
Ellilar
Дете на Планинските Извори
Ellilar

Брой мнения : 520
Registration date : 07.01.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeСря Юни 22, 2011 10:01 pm

Shaya написа:
Ако си го тренирал ти, предполагам, че вече е на висота в тренировката с...мечове :Д

FACEPALM Shocked
Shaya
Стрелец
Shaya

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeСря Юни 22, 2011 10:05 pm

Нещо ме вземате за мезе, струва ми се....Ако толкова настоявате, ще дойда...ама мечът на магията е доста по-тежък и по-...издръжлив :Д
Gorn
Горско дете
Gorn

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeСря Юни 22, 2011 10:07 pm

Е сега кво ще си мерим мечовете ли, Аз съм момче а Алзегор има хомо наклоности, защо пък да не му помогна да ги осъществи все пак ни е княз, трябва да му угодя.
Shaya
Стрелец
Shaya

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeСря Юни 22, 2011 10:10 pm

На бас, че мога да го излекувам от хомо-елфо-наклонностите му...Ако не успея, ще омагьосам и твоя...меч и ще го направя какъвто пожелаеш :Д Ама ако го променя, теб ще те направя хомо....Сделка? :Д
Gorn
Горско дете
Gorn

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeСря Юни 22, 2011 10:14 pm

А не аз си искам да си остана Хетеро вземай си го княза,като не меиска той губи, хомото не ми допада щях да се жертвам веднъж за княза, ама само веднъж,айде давай сега да видя как ще го излекуваш,.

П.С. Между другото кви са предложемията за омагйосване на меча ми, стана ми интересно.
Slawulf
Велик Княз на Синовете на Елените
Slawulf

Брой мнения : 1112
Registration date : 09.11.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeСря Юни 22, 2011 10:30 pm

Gorn написа:
А не аз си искам да си остана Хетеро вземай си го княза,като не меиска той губи, хомото не ми допада щях да се жертвам веднъж за княза, ама само веднъж,айде давай сега да видя как ще го излекуваш,.

П.С. Между другото кви са предложемията за омагйосване на меча ми, стана ми интересно.

Драги Горне....внимавай какви ги говориш на Княгинята си! Wink
Еугор
Дете на Гората
Еугор

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeЧет Юни 23, 2011 2:08 pm

Княза си пази неговото Very Happy
Shaya
Стрелец
Shaya

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeЧет Юни 23, 2011 9:40 pm

Еугоре, няма ли да дойдеш пак? Знаеш ли как те чакат...всеки ден за теб ме питат Rolling Eyes
Еугор
Дете на Гората
Еугор

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeЧет Юни 23, 2011 9:58 pm

... Ебавай се ти .... И вътрешно се надявам да ме лъжеш Very Happy
Shaya
Стрелец
Shaya

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeЧет Юни 23, 2011 10:04 pm

Щеше ми се да те лъжа, но съм дала клетва да съм искрена :Д питай Павел, ако не вярваш на мен...даже скоро и ода за "извивките ти" може да има...:Д
Slawulf
Slawulf

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeЧет Юни 23, 2011 10:06 pm

Може да наминем скоро... искам да се видя със Седмохълмци и..Риж ще видим Нико! Shocked
Еугор
Дете на Гората
Еугор

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeЧет Юни 23, 2011 10:07 pm

Какво какви извивки бе ... Майкоооо пфф май не трябваше да идвам в Пловдив...

И да Павка ще отидем след морето ... Пък за Нико ще видим,защото ако каже да ходим да режем вратове и ... да.
Slawulf
Slawulf

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeЧет Юни 23, 2011 10:12 pm

Последните дни на юли...може...
А за Нико.... ами да.... може и да не каваме,че сме в Пловдив.
Shaya
Стрелец
Shaya

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeЧет Юни 23, 2011 10:13 pm

Само ще ти дам съвет - следващия път, като мериш тениски в Метъл Хевън, се увивай в пробната, щото нечии лиги текат вече месец по твоите "извивки", каквото и да значи това :Д пък да не ти разказвам какви химни има в твоя чест и какви закани по твой адрес...Ако ще идваш идвай инкогнито или събери повече скинчета, че лошо ти се пише :Д
Еугор
Дете на Гората
Еугор

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeЧет Юни 23, 2011 10:14 pm

Аз се двоумя дяли да идвам ... Не ми е Нико проблема.
Shaya
Стрелец
Shaya

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeЧет Юни 23, 2011 10:19 pm

Що така бе, Мите? Да не ми се сърдиш за нещо?
Еугор
Дете на Гората
Еугор

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeЧет Юни 23, 2011 10:26 pm

На теб няма за какво да ти се сърдя,просто ще съм крайно разочарован от присъствието на някой хора.
Shaya
Стрелец
Shaya

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeЧет Юни 23, 2011 10:28 pm

Че то тия хора може и да не разбират за твоето идване...пък и се гласят да заминават за морето на бачкане цяло лято...поне мен няма ли да дойдеш да видиш? :Д
Еугор
Дете на Гората
Еугор

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeЧет Юни 23, 2011 10:30 pm

Пфф ако си само ти съм там със сигурност...Дано хората си намерят работа до края на юли.
Еугор
Дете на Гората
Еугор

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeЧет Юни 23, 2011 10:34 pm

Само да не ме цакнеш да кажеш че няма да идва пък като дойда да има изненади.
Shaya
Стрелец
Shaya

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitimeЧет Юни 23, 2011 10:36 pm

Честно да ти кажа, напоследък и аз го имам това желание...ама по план трябва да заминат на 1-2 и два месеца съм спокойна :Д и предполагам че ще съм само аз...ама ако искате да вземете и някой друг, няма да откажа :Д аз нямам кой да доведа за съжаление...
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Момче елфче си търси другарче!   Момче елфче си търси другарче! - Page 6 Icon_minitime

Момче елфче си търси другарче!
Върнете се в началото 
Страница 6 от 9Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Аркона :: Кръчмата-
Идете на: