Аркона
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Аркона

Добре дошли в земите на клан Аркона!

ИндексPortal**ГалерияТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Изработване на чук за две ръце

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Gorn
Горско дете
Gorn

Брой мнения : 152
Registration date : 28.12.2010

Изработване на чук за две ръце Empty
ПисанеЗаглавие: Изработване на чук за две ръце   Изработване на чук за две ръце Icon_minitimeПон Мар 07, 2011 9:48 pm

Кажете някои лесен и евтин начин за направата на такова оръжие? Че много съм се навил да си направя чук или брадва за две ръце.
Върнете се в началото Go down
Ellilar
Дете на Планинските Извори
Ellilar

Брой мнения : 520
Registration date : 07.01.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Изработване на чук за две ръце   Изработване на чук за две ръце Icon_minitimeПон Мар 07, 2011 11:54 pm

Сложна работа.... аз бих ти предложил да си накопуваш изолация в повечко и някак си да я съединяваш , но то така може да стане прекалено тънко като се замисля...

Друг вариант, който се сещам сега е да използваш стиропор, но ти трябва и още един слой който да го пази... и пак смятам че ще се начупи...
Slawulf
Велик Княз на Синовете на Елените
Slawulf

Брой мнения : 1112
Registration date : 09.11.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Изработване на чук за две ръце   Изработване на чук за две ръце Icon_minitimeСря Мар 09, 2011 12:56 pm

Аз имах един еднорък много як чук...ама ми омръзна.Попринцип виж...двуръкият чук е най-труден за игра може би.Толкова трябва да си бавен...че ще те насече човек с двуръка прадва 3-ти преди да и го вдигнал(освен,ако не играеш роля на някой ненормален варварин).Та...в миналото двуръкият чук не се е използвал в битка,само за разбиване на варти в крепостите и тем пдообни.Но най-ефектно става,като си вземеш изолация,правиш я на колкото си искаш квадрати в зависимост от големината на чука.След това сги свързваш със изолирбан,закрепваш го за тръбътъ и си готов.

ПС: обезопаси и малко от дръжката,защото ако не уцелиш с главата на чука да не боли с тръбата.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Изработване на чук за две ръце   Изработване на чук за две ръце Icon_minitime

Изработване на чук за две ръце
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Аркона :: Оръжейницата-
Идете на: